Modern üzleti, termelési és technológiai kihívásokhoz alkalmazkodás a Lan-Tel-Ker Kft-nél GINOP-1.2.8-20-2020-03034 projektsz2020

2021 március 31-én zárul a 12,86 millió forint átmeneti Európai Uniós támogatás segítségével megvalósuló „Modern üzleti, termelési és technológiai kihívásokhoz alkalmazkodás a Lan-Tel-Ker Kft” című projekt.

A kezdeményezés fő célja új technikai eszközök beszerzésével a hatékony távközlési hálózatépítés elősegítése.

A projekt keretében a Lan-Tel-Ker Kft a távközléshez kapcsolódó szolgáltatási tevékenységeit kívánja fejleszteni új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai kapacitások kialakításával (önállóan támogatható tevékenység), valamint ezen terület fejlesztése érdekében olyan információs technológia-fejlesztéssel, amely elősegíti a terepen végzett munkák mind hatékonyabb elvégzését (önállóan nem támogatható tevékenység).

A távközlési hálózatépítési tevékenység fejlesztése érdekében közműkereső műszert, optikai szálhegesztőt és száltörőt kívánnak beszerezni (egy fejlesztési csomag). A hálózatfeltárások érdekében közműkeresőt vesznek, valamint GPS – geodéziai műszert amely megkönnyíti a geodéziai beméréseket és a kitűzések pontosságát. A fejlesztés kiegészül egy targonca beszerzésével, ami a kivitelezési munkákhoz tartozó anyagmozgatást könnyíti meg.

Az eszközök beszerzése a következő pozitív hatásokat eredményezi:

A felmérési munka könnyebbé, gyorsabbá és pontosabbá válik a tablet használatával. A targoncával a nagyobb tömegű anyagok mozgatása válna biztosítottá. A közműkereső műszer alkalmazásával csökken más vezetékek megsértésének, elszakításának lehetősége. A szálhegesztő a precízebb munkavégzést teszi lehetővé.

A geodéziai mérések és tervezési felmérések megkönnyítését tenné lehetővé a GPS műszer.

További információ kérhető:

Lantos László, ügyvezető

+36 20/923 4337